Τα νέα μας

Τιμητική Επιστημονική Διάκριση για την Ελλάδα στο Κυότο της Ιαπωνίας το συνέδριο της ISAPS

Κυότο-Ιαπωνία 27/10/2016

Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής της ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery) 

Παρουσία 1500 και πλέον κορυφαίων Πλαστικών Χειρουργών απ´ όλον τον κόσμο πραγματοποιείται στο Κυότο της Ιαπωνίας το συνέδριο της ISAPS, της ισχυρότερης και πολυπληθέστερης επιστημονικής εταιρίας της ειδικότητας της Αισθητικής Χειρουργικής παγκοσμίως. 

Η ISAPS αριθμεί πάνω από 3500 μέλη Πλαστικούς Χειρουργούς, παγκοσμίως που επιλέγονται αυστηρά απο όλες τις χώρες του κόσμου, με βάση την επιστημονική τους κατάρτιση και την συμβολή τους στην τόσο εξελιγμένη αυτή χειρουργική ειδικότητα. Ο βασικότερος σκοπός της ISAPS, πέραν όλων των άλλων που πρεσβεύει, είναι "Aesthetic Education Worldwide" δηλαδή η παγκόσμια διάδοση της γνώσης και τής εκπαίδευσης της Αισθητικής Χειρουργικής, με την διοργάνωση εκπαιδευτικών μορφωτικών δραστηριοτήτων σε όλες τις χώρες του κόσμου, αποβλέποντας τόσο στην διαρκή εκπαίδευση των Πλαστικών Χειρουργών, όσο και στην ασφάλεια και ικανοποίηση των ασθενών της ειδικότητας. Αυτός ο σκοπός επιτυγχάνεται μέσω της ισχυρότατης επιτροπής εκπαίδευσης της ISAPS, το μορφωτικό-εκπαιδευτικό Συμβούλιο, (Education Council) το οποίο διαχειρίζεται, ρυθμίζει και διοργανώνει τις επιστημονικές δραστηριότητες ανά τον κόσμο, αποστέλλοντας εγνωσμένης αξίας και επιστημονικού κύρους Επισκέπτες Καθηγητές και ομιλητές, μέλη της ISAPS, στις διάφορες χώρες του κόσμου.

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου αυτού (Education Council Chair) επιλέγεται μεταξύ πολλών και αξίων Πλαστικών Χειρουργών με βάση την επιστημονική του κατάρτιση, την συμβολή του στην ειδικότητα και την διεθνή του αναγνωρισιμότητα και αποδοχή. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Ελλάδα και την Πλαστική της Χειρουργική, η για πρώτη φορά στα 40 χρόνια λειτουργίας της ISAPS, ανακύρηξη ως Προέδρου του Συμβουλίου Εκπαίδευσης, ενός Ελληνα επιστήμονα, του διακεκριμένου Πλαστικού Χειρουργού κ. Παρασκευά Κοντοέ, επισκέπτου καθηγητή της ISAPS, ο οποίος αναλαμβάνει επίσημα τα καθήκοντα του Προέδρου, κατά την διάρκεια του Συνεδρίου στο Κυότο.

Ο κ. Κοντοές, γνωστός στην διεθνή κοινότητα της Πλαστικής Χειρουργικής τόσο για τις προσωπικές τεχνικές του όσο και για τις διδακτικές του ικανότητες, υπήρξε Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου τα 4 τελευταία χρόνια έχοντας συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της επιμόρφωσης των Πλαστικών Χειρουργών ανά τον κόσμο, γεγονός το οποίο αναγνωρίστηκε και εκτιμήθηκε, οδηγώντας τον στο κορυφαίο αξίωμα του Συμβουλίου. 

Ως Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Συμβουλίου, ο κ. Κοντοές, καταλαμβάνει αυτόματα, με βάση το καταστατικό της ISAPS και μία θέση στο ΔΣ της Εταιρείας.Μέσα από την κορυφαία αυτή επιστημονική διάκριση, ο κ. Κοντοές, πέραν της εκπαιδευτικής και επιμορφωτικής δραστηριότητας που θα αναπτύξει ανά τον κόσμο, σε συνεργασία με τα 12 μέλη του Συμβουλίου του οποίου θα ηγείται, προτίθεται να προβάλλει διεθνώς το επιστημονικό έργο της Ελληνικής Αισθητικής χειρουργικής σε συνεργασία με τους Ελληνες Πλαστικούς χειρουργούς, μέλη της ISAPS, και να συμβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στην εδραίωση της διεθνούς αναγνώρισής της.

Νέες θεραπείες και εξελίξεις

Χρησιμοποιώντας ξεχωριστά αλλά και συνδυαστικά τις παρακάτω θεραπείες και ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος, μπορούμε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα:

FaceGift Plus - Premium Φροντίδα

Facegift plus


Η νέα επαναστατική θεραπεία προσώπου και λαιμού, όπου με συνδυασμό μη

επεμβατικών τεχνικών αναζωογονείται η επιδερμίδα προσφέροντας νεανική

εμφάνιση χωρίς ρυτίδες, πανάδες, σημάδια ακμής.
 

Η θεραπεία Facegift plus είναι συνδυασμός:
 

-Μεσοθεραπείας με υαλουρονικό οξύ (2 θεραπείες)

-Αυτόλογης μεσοθεραπείας PRP (1 θεραπεία)

-Fractional laser (1 θεραπεία)

-Ενυδάτωση/αντιγήρανση με κρέμες προσώπου/ματιών DrK
 

Μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ:
 

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ προσφέρει βαθειά ενυδάτωση

της επιδερμίδας, μείωση ρυτίδων, μαύρων κύκλων και χαρίζει λάμψη στο

δέρμα.
 

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP:
 

Ενέσιμη μεσοθεραπεία χρησιμοποιώντας το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα

του αίματος. Αφού γίνει αιμοληψία με τη μέθοδο της φυγοκέντρησης

διαχωρίζεται το πλάσμα από τα υπόλοιπα στοιχεία του αίματος.
 

Το πλάσμα είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια που λόγω των αυξητικών παραγόντων που

περιέχουν προκαλούν αναγέννηση του δέρματος , μείωση ρυτίδων, σύσφιξη και

βελτίωση της εικόνας του γερασμένου/κουρασμένου προσώπου.
 

Fractional laser:
 

Η κλασματική σάρωση του δέρματος με το CO2 laser οδηγεί στη διέγερση της

παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης οδηγώντας σε μείωση ρυτίδων , ουλών,

πανάδων με εντυπωσιακά αποτελέσματα σύσφιξης του προσώπου.
 

Προϊόντα  DrK:
 

Εξαιρετικά προϊόντα ενυδάτωσης προσώπου και ματιών με ισχυρούς

αντιγηραντικούς παράγοντες , υποαλλεργικά, κατάλληλα για κάθε τύπο

δέρματος και για κάθε ηλικία.

Νέα διεθνής διάκριση

Ο Δρ. Παρασκευάς Κοντοές ως διακεκριμένος προσκεκλημένος στο συνέδριο της Διεθνούς Εταιρείας Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (ISAPS) στο Rio De Janeiro της Βραζιλίας. Κατά την ομιλία του βραβεύτηκε για την διεθνή προσφορά του στην επιμόρφωση των πλαστικών χειρουργών ανά τον κόσμο και του δόθηκε για δεύτερη συνεχόμενη διετία ο τίτλος του αντιπροέδρου του μορφωτικού συμβουλίου της ISAPS. Επίσης παρέμεινε visiting professor για ακόμα δύο χρόνια και ο τίτλος του καθηγητού της ISAPS του απονεμήθηκε διά βίου όπως και σε άλλους 40 πλαστικούς χειρουργούς παγκοσμίως, μεταξύ 3500 που αποτελούν τα μέλη της κορυφαίας αυτής επιστημονικής εταιρείας πλαστικής χειρουργικής (www.isaps.org). Παράλληλα στο εν λόγω συνέδριο, επίτιμος προσκεκλημένος ήταν ο παγκοσμίου φήμης πλαστικός χειρουργός Ivo Pitanguy όπου ο Κος. Κοντοές ήταν ο μοναδικός Έλληνας πλαστικός χειρουργός που έλαβε μέρος σαν επίσημος ομιλητής με την παρουσίαση : Lasers And Innovations in Plastic Surgery – When How & Why – 21/9/2014

Νέα Συνεργασία

Ανακοινώνουμε επίσημα την νέα μας συνεργασία με την κα. Έφη Αράπη, επαγγελματία περιποίησης άκρων, makeup artist και ιδιοκτήτρια του premium nail salon “EFI ARAPI BEAUTY WORKSHOP”. Ως συνέχεια της ήδη επιτυχημένης πορείας της εδώ και 15 χρόνια στον κλάδο, ανανεώνουμε τις υπηρεσίες μας και εμπλουτίζουμε τις παροχές μας με σκοπό την βέλτιστη και απόλυτα ολιστική σας εξυπηρέτηση σε επίπεδο wellness, health & beauty. 

www.drkskincare.com - www.efiarapi.gr

Καλό καλοκαίρι!

10153008 669715809772647 9115574854381084648 n

DrK Sunscreen @ Scorpios Island

DrK Sunscreen @ Scorpios Island Greece! Τα ιατρικά αντηλιακά μας DrK Sunscreen cream SPF30 ήταν ένα από τα εκλεκτά δώρα του ρώσου ιδιοκτήτη του Σκορπιού, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, στους επίσημους καλεσμένους για το party γενεθλίων της κόρης του Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα. Είμαστε δίπλα στα κορυφαία events, πάντα με γνώμονα την υγεία και την ομορφιά του προσώπου και του σώματος 

skorpios αντίγραφο 

20ος Διάπλους Ομάδας Αιγαίου

Η Ομάδα Αιγαίου ταξιδεύει με 11 φουσκωτά σκάφη και το ασθενοφόρο σκάφος «Μηνάς Ε.», εξοπλισμένο με ιατρικά μηχανήματα προληπτικής ιατρικής.
 
Από την πλευρά της Ομάδας, ο γιατρός Παρασκευάς Κοντοές, μέλος  του Δ.Σ με δηλώσεις του στον logotypos.gr μεταξύ άλλων συμπλήρωσε ότι το το φετινό ταξίδι είναι αφιερωμένο στη μνήμη φέτος του Σάββα Καζάνα, του συνοδοιπόρου μας στο έργο της Ομάδας

Ακολουθεί video με τη συνέντευξη των  γιατρών κ.κ.  Παρασκευά και Ηρακλή Κοντοέ


http://www.logotypos.gr/health/796-20os-diaplous-omadas-aigaiou-savvas-kazanas-video

Το νέο μας eShop είναι πλέον στη διάθεση σας!

"Τοποθετήσαμε" 20 χρόνια εμπειρίας στην Πλαστική Χειρουργική και στην Δερματολογία σε μία σειρά ιατροκοσμητικών προϊόντων και σας την προσφέρουμε.

Μια νέα σειρά φροντίδας και περιποίησης της επιδερμίδας, έρχεται να σταματήσει το χρόνο και να προσφέρει ανανεωμένη όψη και πραγματικά νεανικό δέρμα, φρέσκο και λαμπερό. Με γνώμονα πάντα την πολυετή εμπειρία αλλά και την τεχνογνωσία στον κλάδο της ιατρικής αισθητικής και της πλαστικής χειρουργικής, αναπτύξαμε μία νέα και καινοτόμο σειρά ιατροκοσμητικών καλλυντικών, για να προσδώσουμε στις ήδη αυξημένες απαιτήσεις και ανάγκες των ενδιαφερομένων, ένα επιπλέον κίνητρο για ολιστική ομορφιά και υγεία.

Αποκτήστε τα με ένα click στο www.drkskincare.com

Medical Success Stories

Medical Success Stories - Ο Δρ. Παρασκευάς Κοντοές ανάμεσα στους Κορυφαίους Έλληνες Ιατρούς σε μία μοναδική συλλεκτική έκδοση του ομίλου Koufalis Media

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ

2014 Θερμές Ευχές !!

Ο Δρ. Παρασκευάς Κοντοές και όλη η ομάδα του DrK Medical Group σας ευχόμαστε ολόψυχα, καλές γιορτές, χαρούμενα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2014 !!

image001 

Ακόμα ένα δώρο, για τις γιορτές και όχι μόνο!!

Ακόμα ένα δώρο, για τις γιορτές και όχι μόνο!! DrK Medical Group και Evita Peroni συνεργάζονται και σας προσφέρουν προνόμια, υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επιπέδου!! Αποκτήστε με τις αγορές σας το Premium Beauty Voucher και εκμεταλλευτείτε έκπτωση 15% και στις δύο συνεργαζόμενες εταιρείες.

Δείτε το voucher εδώ !! 

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας για ένα tablet!

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας για ένα tablet Bitmore Android 1020 και κερδίστε 15% έκπτωση στα ιατρικά καλλυντικά μας DrK Skin Care System με ένα click εδώ!

post

Υπό το "πρίσμα" της Πλαστικής Χειρουργικής

Εγκαινιάζουμε την ΝΕΑ μας συνεργασία με το πολύ γνωστό και επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα PARAPHARMACIE.GR και σας ενημερώνουμε πως τα προϊόντα μας είναι στη διάθεση σας για άμεση αγορά και αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Προμηθευτείτε τα προϊόντα μας εδώ

After Summer Peel με σοκολάτα, ρόδι και εκχυλίσματα χρυσού!

Επιστροφή και για εμάς πίσω στην καθημερινότητα! Σας καλωσορίζουμε στη νέα χρονιά με μία μοναδική θεραπεία ενυδάτωσης σώματος και προσώπου, για την άμεση αντιμετώπιση της ξηρότητας του δέρματος σας μετά από την έκθεση σας στον ήλιο! Η εξαιρετικά ενυδατικές ιδιότητες της σοκολάτας του ροδιού αλλά και τα μικροεκχυλίσματα χρυσού, σας δίνουν ένα δέρμα ανανεωμένο, απαλό και πλήρως ενυδατωμένο. Μόνο με €60 για όλο το σώμα και το πρόσωπο! Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα 2106985966 - 2106985969

newsletter sept

Ανακοίνωση - Ενημέρωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε πως οι εταιρείες του ομίλου DrK Medical Group καθώς και το ιατρείο του Πλαστικού Χειρουργού  Δρ. Παρασκευά Κοντοέ θα παραμείνουν εκτός λειτουργίας από την Δευτέρα 6/8/2013 μέχρι και την Παρασκευή 30/8/2013.  Οι παραγγελίες σας για τα καλλυντικά προϊόντα μας DrK Skin Care θα είναι στη διάθεση σας τηλεφωνικά στο 6972099789 και με δωρεάν αποστολή στο χώρο σας. Θα είμαστε κοντά σας για ραντεβού από Δευτέρα 2/9/2013. Σας ευχόμαστε ένα όμορφο και ξεκούραστο καλοκαίρι!

Νέα κρέμα ματιών από την DrK Skin Care!

Ολοκαίνουρια και με πρωτοποριακή σύνθεση κρέμα ματιών με υαλουρονικό και ενισχυμένη βιταμίνη Α, μείωση των μαύρων κύκλων, αποιδηματικές ιδιότητες, ανάλαφρο και νεανικό βλέμα! Στη διάθεσή σας και με τηλεφωνικές παραγγελίες. 

Δείτε περισσότερα εδώ


Νέα Διεθνής κορυφαία διάκριση για τον Δρ. Παρασκευά Κοντοέ

Νέα Διεθνής κορυφαία διάκριση για τον Δρ. Παρασκευά Κοντοέ

"Με ιδιαίτερη τιμή σας ανακοινώνουμε την επιλογή του Δρ Κοντοέ ως Επισκέπτη Καθηγητή της ISAPS για τα έτη 2013 έως 2015. Η σημαντική συμβολή του Δρ Κοντοέ στην Αισθητική Χειρουργική, μέσα από την πολύχρονη καριέρα και εμπειρία του έχει αναγνωριστεί από τη Διεθνή Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής η οποία εκτός από την απονομή του τίτλου του Αντιπροέδρου του εκπαιδευτικού συμβουλίου της που ήδη του έχει προσφέρει, τον επέλεξε μεταξύ πολλών και άξιων μελών της, ώστε με την ιδιότητα του καθηγητού, να μεταφέρει την γνώση του στους συναδέλφους του σε όλο τον κόσμο. Η παγκόσμια αυτή αναγνώριση είναι μια ένδειξη της σημασίας του έργου του Δρ Κοντοέ, καθώς και ένα τεκμήριο των μοναδικών ικανοτήτων του στην πλαστική χειρουργική."

www.isaps.org 

DrK Medical Group και Alizzone! Οι συνεργασίες εκτός Ελλάδος συνεχίζονται

Ο Δρ. Παρασκευάς Κοντοές με τη επιστημονική ομάδα της Alizonne Clinic στο Amsterdam της Ολλανδίας όπου και πραγματοποιεί επεμβάσεις και ενέσιμες θεραπείες. Μία συνεργασία με ιδιαίτερη επιτυχία!

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=392894920788072&;set=pb.111536468923920.-2207520000.1361784052&type=3&theater

Συνεργασία στο Dubai για το DrK Medical Group

Η συνεργασία του Δρ. Παρασκευά Κοντοέ και του DrK Medical Group με την THK Clinic στο Dubai. Υψηλό επίπεδο παροχών και υπηρεσιών και στη Μέση Ανατολή. 

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=405872786156952&;set=a.180641998680033.44137.111536468923920&type=1&theater

Η προώθηση και ανακοίνωση της συνεργασίας του Δρ. Παρασκευά Κοντοέ στα τοπικά media του Dubai και των Αραβικών Εμιράτων. Η επέκταση του κύκλου εργασιών του DrK Medical Group στη μέση ανατολή έχει ήδη αρχίζει και στέφεται με απόλυτη αποδοχή από την αραβική και όχι μόνο κοινότητα.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=393005677443663&;set=a.180641998680033.44137.111536468923920&type=1&theater
 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Καθαρισμός προσώπου και ενυδάτωση ΜΟΝΟ με €60 μέχρι και την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου! Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα…210 6985966 & 210 6985969

Πρόταση ομορφιάς και υγείας…από την Cosmekon!

Εκμεταλλευτείτε τα μοναδικά προνόμια που σας προσφέρει και για τη νέα περίοδο η Cosmekon!

Χαρίστε στον εαυτό σας πλούσια ενυδάτωση μετά από την έκθεση στον καλοκαιρινό ήλιο, σε πρόσωπο και σώμα. Μία θεραπεία με ενυδατικά στοιχεία και αιθέρια έλαια, που εκτός από την υπέροχη αίσθηση δροσιάς και ανανέωσης στην επιδερμίδα, σας χαλαρώνει και σας προετοιμάζει για μία δυναμική εκκίνηση στην απαιτητική καθημερινότητα μας.

Περισσότερα...

Υποκατηγορίες

eshop

drk gr

efilogooriginal