Θεραπείες Massage

aisthitikiΓια απόλυτη χαλάρωση….

Το μασάζ είναι ίσως η πιο αρχαία μορφή θεραπείας.

Οι σημερινές όμως συνθήκες ζωής, όπως το άγχος, το στρες, η καθημερινή κούραση και η έλλειψη σωματικής άσκησης οδήγησαν στο να αναγνωριστεί ξανά, μετά από χιλιάδες χρόνια, η θεραπευτική αξία του μασάζ και μάλιστα να ανθίσει και να αναπτυχθεί σε όλο τον Δυτικό κόσμο, τόσο από τους γιατρούς γενικής ιατρικής όσο και από τους επαγγελματίες του χώρου.

Επειδή λοιπόν, όλοι χρειαζόμαστε λίγη χαλάρωση μετά από μια κουραστική ημέρα, η Cosmecon σας καλεί στο χώρο της, όπου μπορείτε να απολαύσετε μία ή περισσότερες…ευεργετικές συνεδρίες.

Μασάζ προσώπου

Μέσα από ήπιες πιέσεις τονώνεται ο συνδετικός ιστός και απελευθερώνονται κολλαγόνο και ελαστίνη, δίνοντας άμεσα ένα ορατό και καλαίσθητο αποτέλεσμα.
Διάρκεια 20 λεπτά.

Μασάζ πλάτης
Προσφέρει γρήγορη ανακούφιση από το καθημερινό «πιάσιμο», ιδιαίτερα σε πλάτη, μέση και αυχένα, από μυϊκούς πόνους, μείωση της έντασης και του στρες, αύξηση της ενέργειας και της ευεξίας.
Διάρκεια 30 λεπτά.

Μασάζ χαλαρωτικό
(stress relieving)
Ένα μασάζ σε ολόκληρο το σώμα που προσφέρει  χαλάρωση και ευεξία. Με την χρήση ενυδατικών λαδιών κ αιθέριων ελαίων το δέρμα αποκτά απαλή ύφη ενώ ταυτόχρονα το πνεύμα ηρεμεί και τα σημεία του σώματος όπως η πλάτη, οι γάμπες, και τα πέλματα στα οποία συσσωρεύονται η κούραση και το άγχος, ξεμπλοκάρουν.
Διάρκεια 60 λεπτά.

Μασάζ πέλματος και γάμπας

Ελευθερωθείτε από το άγχος μέσω ενός ευεργετικού μασάζ στα πόδια και τις γάμπες και αισθανθείτε πλήρως αναζωογονημένοι, γεμάτοι ηρεμία και ανακούφιση από την ένταση και τη κούραση της καθημερινότητας.
Διάρκεια 30 λεπτά.

Ινδικό Μασάζ Κεφαλής (Indian Head Massage)
Το ινδικό μασάζ κεφαλής είναι μια ινδική πρακτική που ανακουφίζει την ένταση από τους ώμους, τον αυχένα, το κεφάλι και το πρόσωπο και αποκαθιστά την ισορροπία στο σώμα και το πνεύμα. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με επάλειψη των μαλλιών με ζεστό λάδι. Ιδανική θεραπεία για άτομα που υποφέρουν από αυχενικό και ημικρανίες.
Διάρκεια 40 λεπτά.

eshop

drk gr

efilogooriginal