Οι μη χειρουργικές μέθοδοι τις αισθητικής ιατρικής ή χειρουργικήςnon laser δίνουν λύσεις σε προβλήματα λιγότερο σοβαρά, όπως, ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, χρωματικές βλάβες (tattoo, κηλίδες γήρανσης,) αγγειακές βλάβες (ευρυαγγείες, κόκκινα στίγματα κλπ.) γήρανση του δέρματος και του προσώπου (laser rejuvenation) αλλά και σε σοβαρότερα, τα οποία δεν θα μπορούσαν να λυθούν με χειρουργικές μεθόδους (αιμαγγειώματα, αγγειακές δυσπλασίες κλπ).

Τα Laser μπήκαν δυναμικά στο χώρο της πλαστικής χειρουργικής και βοηθούν πολύ στη λύση πολλών προβλημάτων. Παράλληλα ανάλογα με τις προσδοκίες του καθενός μπορούν να αποτελέσουν εναλλακτική λύση στη χειρουργική επέμβαση.

Τα ενέσιμα προϊόντα, οι θεραπείες προσώπου, οι βιταμινοθεραπείες, οι νυγμοθεραπείες ή σύσφιξη με την εξέλιξη της τεχνολογίας μπορούν να βοηθήσουν πολύ τόσο στη λύση προβλημάτων όσο και στη συντήρηση ήδη εγκατεστημένων αποτελεσμάτων απο χειρουργικές επεμβάσεις. Η άμεση επάνοδος στις καθημερινές δραστηριότητες είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό και η υψηλή ποιότητα αποτελεσμάτων προσελκύει όλο και περισσότερους ενδιαφερόμενους.

Θα πρέπει όμως να είναι ξεκάθαρο ότι οι μη χειρουργικές μέθοδοι δεν μπορούν με κανένα τρόπο να αντικαταστήσουν την κλασσική πλαστική χειρουργική, μπορούν όμως τόσο να την υποβοηθήσουν όσο και σε ορισμένες περιπτώσεις να δώσουν λύσεις εκεί που η ίδια αδυνατεί.

Με γνώμονα τα ανωτέρω ιδρύθηκε η LaserLight Clinic, στον χώρο της οποίας από το 1996 πραγματοποιούνται παντός είδους μη χειρουργικές παρεμβάσεις σε περιπτώσεις προβλημάτων του δέρματος που έχουν σχέση είτε με την γήρανση είτε με βλάβες αγγειακής, χρωματικής η άλλης φύσης. Πρωτοπόρος στο είδος της στην Ελλάδα απετέλεσε την αιχμή του δόρατος στην αισθητική μη χειρουργική παρέμβαση και η συνεχής ανανέωση των τεχνολογιών και των εφαρμοζόμενων αποκλειστικών μεθόδων την έχουν καταστήσει σημείο αναφοράς μεταξύ των ενδιαφερομένων.

eshop

drk gr

efilogooriginal