Η αίσθηση της ομορφιάς είναι ένα αρχέγονο χαρακτηριστικό που liftingπαρατηρείται από την εποχή της εμφάνισης του ανθρώπου στον πλανήτη. Άπειρα τα παραδείγματα ιστορικών προσωπικοτήτων τα οποία συνέδεσαν το όνομα τους με την αισθητική και την ομορφιά (Αφροδιτη, Κλεοπάτρα, Νεφερτίτη). Η εξωτερική ομορφιά έχει άμεση σχέση και συνάρτηση με την εσωτερική μας ομορφιά και υγεία. 

Η Cosmekon ιδρύθηκε με σκοπό να καλύψει κάθε ανάγκη που ανακύπτει από την επίδραση του χρόνου επάνω μας σε επίπεδο αισθητικής ιατρικής. Ο ιατρικός προσανατολισμός της αισθητικής επιτυγχάνει αφενός μεν την συντόμευση της μετεγχειρητικής πορείας ενός ατόμου που έχει υποβληθεί σε αισθητική χειρουργική επέμβαση και την γρήγορη επανένταξη του, αφετέρου δε την προετοιμασία για μια προγραμματισμενη επέμβαση. Βέβαια η Cosmekon προσφέρει και οποιαδήποτε άλλης μορφής παροχή που έχει σχέση με την αισθητική, από μόνιμο μακιγιάζ μέχρι σύσφιξη δέρματος προσώπου και σώματος και από μασάζ χαλάρωσης μέχρι μουσικοθεραπεία.

Σκοπός της Cosmekon είναι η δημιουργία ενός χώρου κατάλληλα διαμορφωμένου και εξοπλισμένου έτσι ώστε οι επισκέπτες να απολαμβάνουν αφενός ιδιωτικότητα αφετέρου στοιχεία χαλάρωσης, θεραπείες αναζωογόνησης και φροντίδα υψηλού επιπέδου ενάντια στη γήρανση και τον αγχώδη τρόπο της καθημερινότητας.

Σας ευχαριστούμε θερμά, πάντα στη διάθεση σας με τις πιο εξελιγμένες θεραπείες και τεχνικές ιατρικής αισθητικής.

eshop

drk gr

efilogooriginal