Ο καθένας μας έχει δικαίωμα στην ομορφιά και στη σημερινή εποχή, με τα άλματα τόσο της Πλαστικής Χειρουργικής, όσο και της τεχνολογίας, έχουμε στα χέρια μας πολλά και αποτελεσματικά όπλα για να προσφέρουμε λύσεις σε όλα τα αισθητικά προβλήματα που μπορεί να δυσκολεύουν τη ζωή μας.

Η εμπειρία ετών που αποκόμισα, υπηρετώντας με συνέπεια και Ιατρική Δεοντολογία την Πλαστική Χειρουργική, η ενεργός συμμετοχή μου στα σημαντικότερα ιατρικά συνέδρια παγκοσμίως, με την υπεύθυνη θέση μου στα προεδρεία της Πανευρωπαϊκής Εταιρείας Αισθητικής Χειρουργικής Laser (ESLAS), της Παγκόσμιας Εταιρείας Ιατρικής Αντιγήρανσης (WAMA) και της Ευρωπαικης Εταιρείας Laser (ELA), αλλά και η προσωπική μου διαπίστωση για τα θεαματικά αποτελέσματα των προηγμένων συσκευών LASER, με οδήγησαν στη σύλληψη της ιδέας και αμέσως μετά στην υλοποίηση της LaserLight Clinic, το 1998.

Η δημιουργία της LaserLight Clinic ήταν μια αναγκαιότητα που προέκυψε από τις δικές σας αυξημένες απαιτήσεις. Στον χώρο αυτό, με την σωστή και υπεύθυνη χρήση συσκευών προηγμένης τεχνολογίας Laser και όχι μόνο, αντιμετωπίζουμε με απόλυτη επιτυχία όλα τα επιμέρους αισθητικά προβλήματα που σας απασχολούν και «απειλούν» την υγεία και την ομορφιά σας. Με κύριο στόχο την ολοκλήρωση του φάσματος των παρεχόμενων εφαρμογών Πλαστικής Χειρουργικής, θέτουμε τις γνώσεις μας, την εμπειρία μας και τον προηγμένο τεχνολογικό μας εξοπλισμό στην υπηρεσία της δικής σας υγείας και ομορφιάς.

Ταυτόχρονα, οι επισκέψεις στο ιατρείο μου και οι συζητήσεις με γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας, αποκάλυπταν την ολοένα αυξανόμενη ανάγκη για σωστή αισθητική φροντίδα, τόσο του προσώπου, όσο και του σώματος. Μέσα από αυτές τις συζητήσεις γεννήθηκε η ιδέα της Cosmekon. Ενός κέντρου ιατρικής αισθητικής που θα προσφέρει θεραπείες από άρτια εκπαιδευμένες αισθητικούς αλλά και πεπειραμένους ιατρούς που θα φροντίζουν για το καλύτερο και φυσικότερο αποτέλεσμα.

Σήμερα το κέντρο αυτό έχει γίνει πραγματικότητα και προσφέρει εξειδικευμένες θεραπείες για την απόλυτη υγεία και ομορφιά του προσώπου και του σώματος καθώς και κάθε είδους ενναλακτικές θεραπείες που αποσκοπούν στην πλήρη κάλυψη ολων των υπηρεσιών που έχουν σχέση με την ομοιοστασία του ανθρωπίνου οργανισμού σε όλα τα επίπεδα.

Το επόμενο βήμα, όπως είναι φυσικό, ήταν να “εκμεταλλευτώ” όλη την εμπειρία και τις γνώσεις που προήλθαν από την άσκηση της Πλαστικής Χειρουργικής τοσα χρόνια, για τη δημιουργία των κοσμετολογικών προιόντων που θα εξυπηρετούν στο έπακρο τον πρωταρχικό στόχο, που δεν είναι άλλος από τη δική σας υγεία και ομορφιά του δέρματος. Η αρχή έγινε και η αντιγηραντική σειρά 24h Age Block είναι γεγονός. Τρέφοντας, ενυδατώνοντας, αναζωογονώντας και προστατεύοντας ταυτόχρονα την επιδερμίδα, θα αποτελέσουν το “όπλο” σας για τη σωστή φροντίδα της ομορφιά σας και την πρόληψη της γήρανσης του δέρματος. Πέραν από την πρόληψη των συμπτωμάτων της γήρανσης, προσφέρουν ατελεσματική θεραπεία των ήδη εγκατεστημένων προβλημάτων με αιχμή του δόρατος τα μοναδικά δραστικά συστατικά τους και την εξελιγμένη μορφή αποδεσμεύσής τους.

Τέλος, η εφαρμογή των χειρουργικών Laser εξακολουθεί να προσφέρει λύσεις σε κλασσικά προβλήματα χαλάρωσης και γήρανσης του προσώπου μέσα απο την «Laser Αισθητική Χειρουργική» που έχει έδρα το Νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ» μαζι με την Κλινική Πλαστικής Αισθητικής Χειρουργικής και Laser την οποίας έχω την τιμή να διευθύνω. Με μεθόδους που έχουν αναπτυχθεί αποκλειστικά απο την ομάδα μας, και που αποσκοπούν στην συνολική διόρθωση των συμπτωμάτων γήρανσης και με πολυ γρήγορο χρόνο επανένταξης στις καθημερινές δραστηριοτητες, πραγματοποιούνται επεμβάσεις βλεφαροπλαστικής , συνδυασμένες επεμβάσεις face lift και βλεφαροπλαστικής,κ.α.

Ολες οι προαναφερθείσες αυτές δραστηριότητες αποφασίσαμε να τεθούν κάτω από την «ομπρέλλα» μιας κεντρικής δοίκησης που θα έχει την εποπτεία τους και θα συντονίζει τις διαδικασίες παροχής υπηρεσιών προς τους ενδιαφερομένους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παράλληλα θα καθοδηγεί στην ολιστικη λύση των προβλημάτων που ανακύπτουν τοσο σε θέματα υγείας όσο και ομορφιάς. Ετσι δημιουργησαμε τον Ομιλο DrK Medical Group

Η ομορφιά σας, ευθύνη μας και η εμπιστοσύνη σας, δύναμη μας!

Στη διάθεση σας, πάντα!

Δρ. Παρασκευάς Κοντοές MD., Ph.D. Πλαστικός Χειρουργός

eshop

drk gr

efilogooriginal